Vape Nyheter i Butiken

Populära Produkter

Visar 25–32 av 1057 resultat

UTFÖRSÄLJNING!

Visar 13–16 av 57 resultat

Svensk Vape butik – Köp vapes och Vitsnus

Ett av Sveriges främsta vape utbud

Hos VapeNation strävar vi efter att erbjuda Sveriges främsta utbud av vapes. Från nybörjare till proffs, finner alla något efter sin smak i vår vape butik.

Vad är en vape?

En vape, ofta refererad till som en e-cigg eller e-cigarett, är mer formellt känd som en vaporizer. I vardagligt tal går den också under benämningen “vejp”. Med en mängd olika smaker och nikotinstyrkor att välja mellan, har vapes och e-cigaretter vuxit i popularitet som ett alternativ till tobaksrökning.

Vaping är ett alternativ till vanliga cigaretter

E cigaretter kan vara ett alternativ till dig som vill sluta röka. Många vapes liknar traditionella cigaretter och ses därför som ett alternativ. Att använda elektroniska cigaretter innebär också en risk, så se vaping enbart som ett steg på vägen till en rökfritt liv.

Vad kostar det att köpa vape i Sverige?

Priserna varierar beroende på modell och funktion. Du kan beställa en enkel laddbar vape penna för mellan 79 och 500 kronor. För den mer erfarne användaren kan avancerade modeller nå upp till 1500 kronor eller mer. Är du nyfiken på vaping? Då kan en engångsvape, en budgetvänlig vape med upp till 5000 bloss, vara ett utmärkt val för att börja din resa.

Engångs vape

Engångsvapes har blivit allt populärare tack vare deras bekvämlighet och användarvänlighet. Dessa enheter är lätta att bära med sig, kräver inget underhåll, och erbjuder ett brett utbud av smaker. De är prisvärda och finns tillgängliga som tobaksfria alternativ. På VapeNation.se håller vi oss ständigt uppdaterade med de senaste trenderna och produkterna inom engångsvape.

Köp dina engångsvape på vapenation.se

Vapenation erbjuder ett stort utbud av varumärken och smakprofiler för engångvape. I vårt sortiment finns engångs vape från varumärken som Frunk Bar, N-one, Pod Salt Go, Lost Mary, Ignite, Elf bar, Hyper Bar och Aroma King.

Användarvänliga vape startpaket för nybörjare

Ett vape startpaket (även kallade vape startkit eller ecigg startpaket) är en idealisk lösning för nybörjare inom vaping. Det innehåller vanligtvis en enkel att använda vape-penna eller mod, en tank eller pod, och ofta en laddare. Dessa paket är designade för användarvänlighet och kan även inkludera ett urval av e-juicer för att testa olika smaker.

Vapes för erfarna / avancerade användare

För erfarna vape-användare erbjuder avancerade vape-system en djupare och mer anpassningsbar upplevelse. Dessa system inkluderar ofta moddar med variabel wattstyrka och temperaturkontroll, vilket ger användaren full kontroll över deras vaping-upplevelse. Avancerade tankar och RDA:er (Rebuildable Dripping Atomizers) möjliggör finjustering av luftflöde och smakintensitet. Dessa enheter kräver en större förståelse för ohms lag och batterisäkerhet. De erbjuder också möjligheten att experimentera med olika coils och wicking-material, vilket ger en mer skräddarsydd och intensiv vaping-upplevelse för den som söker det.

Sub-ohm vaping – Sub-ohm vaping innebär att använda coils med ett motstånd under 1 ohm, vilket leder till större ångproduktion och intensivare smaker. Det kräver avancerade mods och batterier som kan hantera högre strömutflöden. Sub-ohm är populärt för dess förmåga att skapa riklig ånga.

Vape utan nikotin

Vape utan nikotin erbjuder samma ångupplevelse som traditionell vaping men utan nikotininnehåll. Det är ett populärt val för de som vill njuta av olika smaker och ångbildning utan nikotinets beroendeframkallande egenskaper. Vi erbjuder nikotinfri vape från varumärken som Pod Salt, N-one och Hyper bar.

Vape shop med rea & billig vape

Letar du efter billiga vapes?

I vår vape shop har vi regelbundna reor och erbjudanden. I vår stora REA utförsäljning hittar du billig e juice & billig vape. Där hittar du kvalitativa vapes, e-juice och tillbehör till rabatterade priser. Dessutom, om du är ny inom vaping, kan en engångs vape vara ett utmärkt val. Dessa är ofta budgetvänliga med upp till 5000 bloss, vilket gör dem perfekta för att utforska vaping-världen utan stora investeringar.

Hur fungerar en vaporizer?

En vape tar e-juice och värmer upp den så att den förbränns. Denna förbränning omvandlar vape juicen till ånga, som man sedan andas in. Det är lite som att koka vatten, fast för att få ånga att andas in istället för ånga som stiger upp.

Vad är skillnaden mellan MTL (Mun-Till-Lunga) & DTL (Direkt-Till-Lunga)?

MTL (Mun-Till-Lunga) innebär att dra ånga in i munnen innan den inhaleras till lungorna, medan DTL (Direkt-Till-Lunga) innebär att inhalera ångan direkt till lungorna i ett djupt andetag.

Olika typer av e cigaretter och vape – pod system, vape pennor och mods

Olika vapers har olika behov. Därför finns det en mängd olika vapes att välja mellan, såsom pod system, vape pennor och mods. I vår vape shop online hittar du all information du behöver för att välja den bästa vape som passar just dina behov.

 

  • Cig-A-Likes

  • Vape Pennor

  • Mods

  • Pod-system

  • Allt-i-ett-system (AIO)

  • Squonk Mods

  • Engångs vape / Disposables

Cig-A-Likes (första generationen)

Lika traditionella cigaretter, små, enkla, ofta med förutfyllda patroner.

Vape Pennor (andra generationen)

Pennliknande, större batterier och tankar, knappaktiverade, påfyllningsbara.

Mods (tredje generationen)

Tredje generationens e-cigaretter inkluderar mekaniska mods och avancerade personliga vaporizers (APVs). Dessa enheter erbjuder variabel spänning och wattinställningar, vilket ger användaren stor kontroll över sin vaping-upplevelse. Dessa är Kraftfulla, ofta stora, med avancerade funktioner som temperaturkontroll, justerbar effekt, rymliga tankar.

Pod-system

Kompakta, enkla, med förutfyllda eller påfyllningsbara pods.

Allt-i-ett-system (AIO vape):

Integrerar batteri, tank, spole, minimala inställningar.

Squonk Mods

Innehåller påfyllningsbar flaska för enkel e-vätskepåfyllning till spolen (coilen / förbrännaren).

Disposables / Engångs vape:

Engångsenheter, förutfyllda med e-vätska, kasseras efter användning.

Tillbehör för din vape – batterier, tanks, batteriladdare, coils

Ditt vaping-äventyr slutar inte med att bara köpa en vape. Vi erbjuder också ett brett utbud av tillbehör som batterier, tanks, batteriladdare, coils och, självklart, e-juice. Allt detta och mer finner du i vår vape store online.

Välj din favorit bland e-juice smaker

Med så många smaker att välja mellan, blir din vape-upplevelse personlig. Från fruktiga alternativ som mango och jordgubbe till klassiska smaker som tobak och mentol – möjligheterna är oändliga. Och om du är sugen på något extra speciellt kan du prova våra godis- eller drycksmaker!

Olika smaker på e-juice

Du kan välja olika smaker på din vape. Här är några exempel på smaker du kan välja bland:

 

  • Frukt (mango, jordgubbe, banan, tropisk frukt, persika, grapefrukt, vattenmelon, surt äpple)

  • Mentol och mint

  • Tobaksmak

  • Godissmak (choklad, tuggummi)

  • Dryck (kaffe, läsk)

Oavsett om du vill beställa vape online, letar efter den bästa vape i Sverige, eller bara är nyfiken på vad vaping innebär, är VapeNation här för att assistera. Utforska vårt sortiment, hitta din favorit vape juice, och dyk in i den spännande världen av vaping. Välkommen till din ultimata vape affär i Sverige!

Åldersgräns för vape är 18 år

Vape FAQ – Vanliga frågor och svar ecigg & vaping

Är det farligt med vaping?

Vaping är inte helt riskfritt, men det utgör en liten bråkdel av risken jämfört med att röka cigaretter. De långsiktiga riskerna med vaping är ännu inte helt klarlagda. Eftersom vapes inte innehåller tobak, kan vissa anta att de är ofarliga, vilket inte kan uteslutas.

Är det billigare att vejpa?

Ja det blir billigare, hur mycket billigare beror på vilken typ av vape du använder.

Hur vejpar man?

Vejpning innebär att använda en vape-enhet. För att vejpa, fyller du först din enhet med e-juice, slår sedan på den och inhalerar ångan genom munstycket. Det är viktigt att alltid följa tillverkarens instruktioner när du använder din vape.

Är vapes lagligt?

Ja, om produkterna är registrerade och godkända för försäljning i Sverige.

Hur mycket kostar en vape?

Allt från 89kr för en engångsvape upp till flera tusen kronor för special/samlar produkter.

Hur många bloss ska man ta på en vape?

Så många som man känner att man behöver för att få i sig det nikotin man vill ha, normalt räcker det med 2-4 bloss.

Kan man använda vape inomhus?

Ja, det går att använda vape inomhus. Då det är ånga som kommer ut ur vape så är det OK att använda hemma. Däremot får du själv avgöra hur du vill göra hemma hos dig. Tänk på i offentliga rum, såsom köpcentrum, bibliotek och flygplatser är det sällan tillåtet att använda en vape.

Är det någon skillnad på vaporizer, vape och e-cigg?

Nej, en vaporizer är det engelska namnet för e-cigg. Vape är en förkortning på vaporizer. I Sverige används ibland även namnet vejp.

Vad är skillnaden mellan MTL och DTL vapes?

MTL (Mouth to Lung) och DTL (Direct to Lung) refererar till de två huvudmetoderna för att inhalera från en vape. MTL efterliknar metoden som används för att röka en traditionell cigarett, där användaren först drar ångan i munnen innan den inhaleras till lungorna. DTL å andra sidan innebär att ångan inhaleras direkt till lungorna.

Vad är sub ohm?

Sub ohm hänvisar till att använda en vape med en coil som har ett resistansvärde under 1 ohm. Detta kan producera stora mängder ånga, men det kan också använda mer batteri och e-juice.

Vilken åldergräns har vapes i Sverige?

I Sverige har vapes en åldergräns på 18 år. Det är olagligt att sälja vapes till personer under denna ålder.

Vad händer om ett barn använder en vape?

Barn under 18 år ska inte använda vape. Det är olämpligt och olagligt för minderåriga att använda vape i Sverige.

Åldersgräns för Vape är 18år